Reviews 

Inmiddels 100+ mensen sterker gemaakt!

Jos

Na lang wikken en wegen 1,5 jaar geleden besloten om mijn oude liefde powerliften weer nieuw leven in te blazen. Via het internet kwam ik op de site van RT Strength Coaching. Mailtje gestuurd en binnen een dag een afspraak gemaakt. Na de eerste training was ik gelijk om. Mooie trainingsruimte met kwalitatief zeer goed materiaal, alles wat je nodig hebt om goed te kunnen liften. Ruben maakt duideijke trainingen en is flexibel in zijn planning.

Zijn motto is: ‘gas geven!’. En als je dat dan ook doet kun je samen met RT Strength Coaching een hoop bereiken. Zelfs een deelname aan je eerste powerlift meet op je 59e.

Guido en Benjamin:

Ruben traint ons nu twee jaar en wij hebben nog geen moment spijt gehad van de keuze om bij hem te trainen. Ruben is deskundig en prikkelt ons om net een tandje harder te trainen.

Jaap:

Prima begeleiding, erg blij met de persoonlijke aanpak.

Romy:

Ruben ben ik erg dankbaar voor de kilo’s die er al af zijn, op naar de volgende 💪

Maartje:

Ruben denkt goed na over goede trainingschema’s die aansluiten bij mijn persoonlijke wensen, zoals onregelmatige werktijden. Dankzij de trainingsschema’s en snelle reacties blijf ik gemotiveerd in mijn trainingen!

Hans-Peter:

De drie grote lifts (Squat-Bench-Deadlift) zijn sterk verbeterd en daar heeft Ruben een groot aandeel in. De trainingsschema’s zijn afwisselend en uitdagend.

Robin:

Door Ruben ben ik gegroeid op het gebied van techniek, spiermassa en kracht. We gaan nog wel even door 💪🏼