Mijn naam is Ruben Tissink, geboren op 19 september 1989, woonachtig in Kruiningen, gecertificeerd personal trainer, gediplomeerd fitnesstrainer en al heel mijn leven heb ik een passie voor sport. In mijn jeugd was ik behoorlijk fanatiek bij de plaatselijke voetbalvereniging. Naast voetballen vond ik het ook erg leuk om anderen te helpen bij het uitoefenen van hun sport. Zo ben ik actief geweest als pupillentrainer.

Na twaalf jaar voetbal was het tijd voor een volgend avontuur, namelijk wielrennen. Na jaren op nationaalniveau wedstrijden te hebben gereden ben ik gestopt met wielrennen wegens een chronische blessure. Na het beëindigen van mijn wielercarrière ben ik aan de slag gegaan als trainer van de categorie nieuwelingen (15-16 jaar) bij de wielervereniging ZRTC Middelkamp.

Vanaf dat moment was ik ook steeds meer in de sportschool te vinden. Nu ongeveer tien jaar later ben ik nog steeds actief met krachtsport. De laatste jaren richt ik mij persoonlijk voornamelijk op powerliften (squat, bankdrukken en deadlift) en sterkste man wedstrijden. In relatief korte tijd heb ik veel geleerd van mijn coaches.

Naast een passie voor sport heb ik ook een passie voor het overbrengen van kennis. Zo sta ik al meer dan tien jaar met veel plezier voor de klas als docent aardrijkskunde.

Durft u het aan om sterker te worden? Stuur mij dan een berichtje!

RT Strength coaching personal trainer